Omakotitalon valaistussuunnittelu | Turku

Valaistussuunnittelulla näyttävyyttä talon sisä- ja ulkotiloihin

Olen erikoistunut omakotitalojen ja pientalojen valaistussuunnitteluun. Teen tarvittaessa kartoitustapaamisen asiakkaan kanssa, jolloin voimme käydä tarkemmin läpi asiakkaan valaistukseen liittyvät toiveita. Valaistussuunnitteluun kuuluu valaisinten sähköistyksen ja asennussijainnin suunnittelu sekä valaisintyyppien valinta tarvittaessa asiakkaan kanssa yhteistyössä. Toteutan perusvalaistukset myös ulkopuolisen sähkösuunnitelman perusteella.

Valaistussuunnittelulla on suuri merkitys kodin kokonaisvaltaiseen tunnelmaan ja sisustuksen ulkonäköön. Suunnittelussa on ulkonäöllisten seikkojen lisäksi otettava huomioon myös esimerkiksi valon eri sävyt ja epäsuora valaistus. Valitsen kotiisi parhaiten sopivat valaisimet, joiden ansiosta kotisi pääsee parhaiten oikeuksiinsa.

Suosin valaistuksen toteutuksessa Humaliston sähkön eli Turun Sähkötukku Oy:n laadukkaita valaisimia.


Valaistussuunnittelu on edullisempaa kuin luulisi

Jostain syystä valaistussuunnittelu mielletään kalliiksi, vaikka se ei sitä todellisuudessa ole. Pystyn tarjoamaan kokonaisvaltaiset valaistussuunnitelmat varsin huokeaan hintaan hyvän ja luotettavan valaisintoimittajamme ansiosta. Sähkömiehen tekemässä valaistussuunnitelmassa on otettu huomioon myös sähköurakkaan ja asennukseen liittyvät tekniset yksityiskohdat.


Tarjoan valaistussuunnittelun kaupanpäälliseksi omakotitalon sähköurakkaan

Suunnitteletko omakotitalosi sähköurakkaa? Meiltä saat ammattilaisen toteuttaman valaistussuunnittelun omakotitalon sähköurakan kaupanpäälliseksi.

KIINNOSTUITKO?

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää.